MARRIAGE COURSE ONLINE

MOZAIEK GROW » LEVENSFASE & RELATIES » MARRIAGE COURSE ONLINE

Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen.

We bieden in het najaar van 2020 een online variant van de Marriage Course aan! Samen als stel, op een digitale manier, zeven momenten vrij maken in je agenda om online mee te doen, te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Je start op een avond gezamenlijk met de groep en gaat vervolgens in alle rust als stel praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. 

Er komen onderwerpen aan bod als: effectief communiceren, omgaan met ouders/schoonouders, tijd nemen voor elkaar etc. 

De kosten voor de online cursus bedragen € 25,- per stel; mocht dit onoverkomelijk zijn, laat dit gerust weten bij de aanmelding.

Duur

De Online Marriage Course bestaat uit zeven avonden van 20.00u tot 21.30u.  

Data

De data van de online cursus zijn dinsdag 1, 15 en 29 september, 13 en 27 oktober en 10 en 24 november 2020. 

 

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar .

Aanmelden kan via de knop hieronder. 

 

Aanmelden Marriage course