MARRIAGE COURSE

MOZAIEK GROW » LEVENSFASE & RELATIES » MARRIAGE COURSE

Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen.

In 2021 hopen we weer te starten met een fysieke variant van de Marriage Course. Samen als stel zeven avonden uit om te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Heerlijk een avond in alle rust samen praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. De zevende avond is een afsluitende avond waarin jullie kunnen genieten van een heerlijk, romantisch 3-gangen diner.

Er komen verschillende onderwerpen aan bod als: effectief communiceren, omgaan met ouders/schoonouders, tijd nemen voor elkaar, etc...

Duur

De Marriage Course bestaat uit zeven avonden.

Tijden

De eerste 6 avonden zijn van 19.30u tot 21.30u. 

De afsluitende avond begint eerder ivm een 3-gangen diner, het definitieve tijdstip volgt zo spoedig mogelijk. 

Data

De data van de cursus zijn nog niet bekend.

Kosten

De kosten van de Marriage Course bedragen € 200,- per stel. Hiervoor worden jullie alle avonden ontvangen met een hapje en een drankje en op de laatste avond geniet je van een romantisch 3-gangen diner. Tevens krijg je beide een werkboek erbij.

Locatie

De avonden vinden plaats in het Mozaiek Centrum aan de Storkstraat 33 in Veenendaal.

 

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar .

Aanmelden kan via de knop hieronder.

Aanmelden Marriage Course 2021